Категории Информация
Кассы Добавить событие
ONUKA
15 ноября 2022

ONUKA

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Admiralspalast
Friedrichstraße 101, 10117 Berlin

О событии

ONUKA — український електро-фольк гурт, симбіоз сучасної попмузики, традиційного українського фольку та електроніки.

Це історія зустрічі двох талантів, які стали крокувати життєвим та творчим шляхом разом. Євген Філатов (The Maneken), один із найбільш успішних саунд-продюсерів України, опікується сучасним звучанням проєкту, а Ната Жижченко, ексвокалістка гуртів Tomato Jaws і Kooqla, — обличчя та душа ONUKA.

Разом їм вдалося відтворити різноманіття української спадщини в межах сучасної електронної музики й живого звучання традиційних народних інструментів України — сопілки, бандури, дримби, трембіти й цимбал.

ONUKA — це передусім тремтлива і важлива сімейна історія самої Нати Жижченко, онуки та спадкоємиці знаменитого українського майстра народних інструментів Олександра Шльончика. Дідусь подарував маленькій Наті власноруч виготовлену для неї сопілку — інструмент, який стане провідником у житті молодої дівчини та згодом визначить головні сенси і звучання її музики.

Із перших днів повномасштабного вторгнення й дотепер ONUKA залишається і продовжує творити в Україні. Як і тисячі українців, гурт привертає увагу до війни, збирає кошти на відновлення зруйнованих домівок і підтримку гуманітарних програм у країні.

Ната Жижченко є амбасадоркою благодійного фонду «Це моє місто», який займається адресною допомогою громаді старовинного українського міста Чернігів, рідного для співачки. Тому частину коштів із кожного концерту буде спрямовано на відновлення домівок та потреби містян Чернігова.

Посилання на фонд «Це моє місто»:

 

Предварительный заказ
Заявка на промо-код